Produkter & Tjänster

Vi på Trosa Snickerihus AB gör det mesta inom finsnickerier, här nedan ser ni de saker vi oftast tillverkar men har du en egen idé eller vill ha något som inte finns här så tveka inte att höra av dig till oss med din förfrågan!


Legotillverkning- från idé till färdig produkt.

Vi kan både tillverka serier av olika saker som ett stöd i er egen produktion eller tillverka en vision eller idé ni har.

En solid och genomtänkt konstruktion i rätt material för ändamålet är förutsättningen för en lyckad produkt. Vi ser konstruktionsfasen som ett kunskapsutbyte – där vår, din och våra leverantörers expertis lägger grunden för hela projektet.

Läs mer

Dörrar - nya, gamla & antika

En dörr och dess partier är ofta det första man möts av när man är på väg in i ett hus. En vacker ytterdörr kan höja hela husupplevelsen.

Vi bygger dörrar, portar, och partier till dessa. Både i ny modern stil men även restaurering av riktigt gamla trädörrar och partier till dessa. Vi kan även specialbygga dörrar med unika mått.

Läs mer

Trappor- renoverar, bygger & monterar

Trappan anses ofta vara husets hjärta. Den är faktiskt en stor möbel som syns mer än du tror, våra kunder upplever ofta att hela huset känns fräschare och finare när en ny trappa är på plats.

Vi bygger nya trätrappor och installerar dem på plats hemma hos er! Välj mellan många olika utföranden i olika träslag på sättstegen och på handledare.

Läs mer

Fönster - vackra fönster gör hela huset

Ett fönster syns både utifrån och inifrån huset, fönster har också en viktig funktion för att hålla fukt borta och släppa in ljus och värme. Äldre fönster är ofta otroligt vackra men också sköra vilket kan göra att de går sönder, vi kan restaurera äldre fönster men även bygga nya.

Vi bygger fönster och fönsterpartier till både moderna nya hus och äldre hus där kanske ett fönster har gått sönder.

Läs mer

Kök & bänkskrivor - inredningar, enstaka möbler och bänkskivor

Köket är det rum där alla oftast samlas, både till fest och vardag. Ett kök är så mycket mer än bara ett rum att laga mat i, här läser vi läxor, leker, umgås och pratar med varandra. Att så många lägger ned tid och pengar på att få sitt drömkök är därför inte så konstigt.

Vi renoverar, bygger nytt och specialbygger inredning om ni önskar. Hör gärna av er med er unika köksdröm så hjälper vi er att skapa just era unika kök med de funktioner som passar just er.

Läs mer

Inredningar - vardagsrummet, biblioteket eller garderoben?

Ofta älskar man sitt hus, med kanske inte alltid måtten, det sneda taket eller speciella vinklar. Eller iallafall inte när man har fått en idé och inser att standardmått inte kommer att passa. Då finns vi.

Vi tar hänsyn till förutsättningarna just ditt hus erbjuder och specialtillverkar den inredning du vill ha i vår fabrik och sedan kommer vi ut och monterar den på plats hemma hos dig. Lite dyrare än standard men det blir mycket bättre!

Läs mer

Specialbeställningar - möbler, inredningar inomhus eller utomhus?

När du har en idé men inte kan eller vill förverkliga den själv, då ringer du oss. Vi gör ofta specialbeställningar, det kan vara en stor och omfattande beställning eller en liten enstaka sak som behövs för att det ska bli precis som du vill ha det.

Vi arbetar med trä i olika former och kvaliteter just för att vi ska få fram resultatet du ser framför dig. Ring eller maila oss och berätta om din idé så hjälper vi dig att förverkliga den!

Läs mer